Den ursprungliga T90 erbjöd oöverträffad prestanda och hållbarhet för sitt pris. Med den 2:a generationen av T90 har Sher-Wood väckt produkten till en helt ny nivå. Vikten har minskat betydligt och den övergripande känslan av klubban har förbättrats. T90 II har Sher-Woods VRF.2 teknologi. Gör dig redo för ett livligare blad och förbättrad noggrannget. 

VRF.2 BLADE

VRF.2 teknologin är resultatet av omfattande ingenjörskonst där byggandet av det ursprungliga bladet har blivit helt omprövat och omgjort. Unikt för enbart Sher-Wood är att varje steg i bladets tillverkningsprocess monteras för hand. För att förhindra för tidig upplösning, har nytt högpresterande skum integrerats i bladet. Detta resulterar i ökad hållbarhet, mer kraftfulla skott och förbättrad puckkänsla. Ytterligare en kolfiberbrygga har satts in i bladet för att öka styvheten och minimera långsiktig stress som orsakas av konstant kontakt. Bryggan fungerar som en stabilisator, vilket minskar vridning för ett mer välriktat skott och optimal puckkänsla.

SPEAR SHAFT TECHNOLOGY

Medan många one-piece klubbor faktiskt är sammansvetsade skaft och blad, sätter Sher-Wood Spear Shaft Technology en verklig innebör åt ordet one-piece klubba. Skaftet går genom bladets häl så att spelaren är i ständig kontakt med isen och pucken. Detta möjliggör en mer påtaglig känsla av pucken och ger ökad kontroll.

FLEX FREE ZONE

Bättre framtagna material, i kombination med en lång laddningszon har lett till utvecklingen av Sher-Woods Flex Free Zone. Denna branschledande teknik tillåter spelaren att kapa sin klubba inom ca 10 cm utan att påverka klubbans flex. Detta möjliggör en konsekvent och konstant flexprofil genom hela klubban.

T-SHAFT

Sher-Wood T-skaft är byggt med fyrkantiga, dubbla konkava väggar och rundade hörn. T-skaftet underlättar handrörelser upp och ner längs skaftet, vilket möjliggör ett säkert grepp som resulterar i mindre vridning medan du skjuter med bättre kontroll och precision.

WIDER HOSEL

Den utökade bladprofilen minskar vridning längre ner i skaftet. Ytterligare skikt av hög modul kolfiber har lagts till för att öka bladets styvhet, vilket ger ett extra lager av skydd mot slag och konstant kontakt. Detta är mycket användbart för centrar samt fysiska spelare som spelar i hörnen och runt målet.

MIDKICK

True Touch mid kick-punkt design har utvecklats för att ge en naturligt tung release. För ökad hastighet och kraft, skapar denna design en klubba som laddar maximal mängd energi som är möjligt. Denna design är perfekt för power-spelare som är ute efter en balanserad klubba som släpper loss tunga slag- och direktskott

Skriv en recension av den här produkten