Målvaktsklubba Sher-Wood T120 Sr.

Tillgängligt: I lager

1 299,00 kr

2 199,00 kr

Storleksguide

1 299,00 kr

2 199,00 kr

Den helt nya Sher-Wood T120 klubban har blivit finstämd av deras ingenjörer för att utveckla en otroligt balanserad, lätt och slitstark högkvalité klubba.

Skölden är tillverkad av Sher-Woods exklusiva EK-CORE teknik, en anpassning av high-end material och tillverkningsprocess till den nya linjen av klubbor. Produktionen och monteringen av klubban görs helt för hand, vilket kräver extrem precision och känsla för detaljer. Med denna metod, i samband med en ultra-resistent kolfiber som är 30% lättare än konkurrernterna har Sher-Wood kunnat uppnå den mest välbalanserade målvaktsklubban på marknaden.

Skaftet har byggts med en helt ny design som aldrig tidigare skådats i en målvaktsklubba. Vanligtvis inom kompositklubbor för målvakter är skaftet ihåligt precis som en utespelarklubba. Med Sher-Woods nya anti-vibrationshandtag har de utökat skuminjektionsregionen för att nå skaftet där målvakten håller sin hand. Denna del kommer att minska vibrationerna med 40% och hjälper målvakten att spåra pucken hela tiden.

T120 har VRF+ konstruktion i skölden, med en injicerad kärna i polyuretanskum i kombination med en brygga i kolfiber längs med hela skölden. Denna brygga fungerar som en stabilisator för att minska vridning och underlätta returkontroll.

För målvakter som letar efter den senaste revolutionerande tekniken i ett av de lättaste paketen är T120 klubban det rätta valet!

Vikt: 670g

Skriv en recension av den här produkten