Med en traditionellt laminerad aspkärna i skaftet och hög densitet skum injicerat i blad och sköld är Sher-Wood som syfte att lägga all sin teknik i en klubba med skumkärna som erbjuder en lätt, traditionell känsla som ändå förblir hållbar och motståndskraftig mot upprepade puckträffar.

För att utveckla bättre egenskaper än SL800 klubbans fokuserade Sher-Wood starkt på att förbättra bladets hållberhet på GS350 klubban. Resultatet är en ny konstruktion som kallas CSF Blade technology. CSF (Carbon Seal Finish) bladet presenterar en ny höghållfast kolfiberplatta som appliceras på båda sidor av bladet. Kolfiberplattan är inbyggd med flera lager av extremt hållbara och lätta hög modul kolfiber, vilket skyddar den inre skumkärnan men bibehåller samma känsla i klubban. Den nya CSF bladet resulterar i förbättrad hållbarhet och hjälper till att förhindra sprickor.

I skölden och bladet har Sher-Wood ingenjörer utvecklat en helt ny Foamcor teknik, ett patenterat skummaterial används i hela serien av klubbor. Med Foamcor tekniken skapas GS klubborna med hjälp av en sofistikerad tillverkningsprocess och har ett något tjockare blad som är styvare och mer slagtåligt än någonsin tidigare.

Vikt: 820g

Skriv en recension av den här produkten