Padskinz Synthetic Replacement Leather - Small

Tillgängligt: I lager

599,00 kr

Storleksguide

599,00 kr

Efter många år av omfattande tester och utveckling på pro hockey nivåer har Chameleon Sport uppfunnit vad målvakter väntat på i åratal! PadSkinz är ark av mycket tunt läderliknande material med en speciell självhäftande baksida som är väldigt likt jenpro (material som används på benskydd och handskar). Dessa används på dina benskydd eller handskar för att ändra färg på ränder eller större områden. 

PadSkinz finns i många olika färger! Med 35 färger kan du vara säker på att hitta det du behöver för att matcha ditt lags färger. PadSkinz är anpassningsbart också. Du är inte begränsad till ränder eller kanter. Har du en idé för en design? Skapa den med PadSkinz! Beställ olika färger och skapa din egen unika design. PadSkinz fungerar även på utespelar handskar.  

PadSkinz är utmärkt för lagningar också. Har du ett hål på insidan av booten från alla butterfly-räddningar? Fått ett skridskoskär på din plock eller demp? Laga det med PadSkinz! Klipp ut och placera PadSkinz över hålet eller skadan och ingen kommer märka något.
 I allmänhet bör du räkna med att din PadSkinz produkt håller i 2-3 säsonger. Detta är dock ett allmänt antagande. Det beror på hur mycket du spelar och hur mycket PadSkinz materialet hamnar i friktion mot isen. Det speciella lim som används kommer att sitta fast på din utrustning och kommer inte lossna eller rullas upp. Du kan dock återgå till skyddens originalfärger eller sätta fast nya PadSkinz färger genom gå igenom borttagningsprocessen. 

Används av 16 NHL-lag, Team USA vid OS i Sotji 2014 och många fler proffslag. PadSkinz är de som uppfann denna genre för många år sedan. Låt dig inte luras av copycats som ser likadana ut. PadSkinz är den lättaste, mest flexibla och mest lättapplicerade produkten på marknaden!

Varje förpackning innehåller ett Small Skinz ark (27"L x 15"W), 1 ritpapper i samma storlek och instruktionsblad för applicering samt borttagning

Hur man applicerar PadSkinz

Hur man tar bort PadSkinz

Skriv en recension av den här produkten