Hur man applicerar PadSkinz

Varning: Testa PadSkinz på ett litet område först innan du applicerar. Chameleon Sports kommer inte hållas ansvarig för eventuella skador på utrustningen eller personskada från användning eller borttagning av denna produkt, föreslagna produkter eller dess innehåll. Appliceringen kräver vassa föremål och eventuellt lacknafta för borttagning.
Dessa bör endast hanteras av en vuxen.
Läs och följ alla säkerhetsvarningar före användning.

Så här applicerar du premium PadSkinz produkten. Läs och följ dessa anvisningar EXAKT för att uppnå ett optimalt resultat på dina skydd:

1. När du får din beställning, packa upp och rulla ut dina PadSkinz material. Bli inte rädd om en krökning har skapats på din förpackning.
Det kommer inte att påverka vidhäftningen eller utseendet på dina PadSkinz. Dessutom bör du aldrig vika materialet, eftersom det kommer att orsaka ett permanent veck.

2. Lägg önskad utrustning på din arbetsplats och placera det medföljande kalkerpapperet över randen, stycket, etc som du vill ändra färg på.
Tejpa fast hörnen på kalkerpapperet så att det inte rör sig när du börjar markera en yta. Maskeringstejp eller målartejp är ett ännu bättre alternativ till kalkerpapper eftersom du kan se igenom.
Det sätter sig även bättre vilket gör det lättare att skära.

3. Markera långsamt och försiktigt på kalkerpapperet med en mjuk penna. Se till att du gör detta så exakt och noggrant som möjligt eftersom denna markeringen kommer att resultera i hur slutprodukten kommer att se ut. Ha tålamod och ta din tid. När du når ett veck eller en böj i utrustningen av något slag så påbörja då en ny mall.

4. När markeringen är gjord, ta då bort kalkerpapperet från utrustningen.

5. Klipp ut motivet ur kalkerpapperet. Ibland kan det vara nödvändigt att dela upp din design i två eller flera delar.
Detta beroende på läge, längd, utformning, etc av formen.

6. Den markerade formen du klippt ut placerar du på framsidan av ditt material och tejpar fast ännu engång.

7. Långsamt och försiktigt skär du ut samma form på materialet. Du måste vara så noggrann som bara möjligt. Ha tålamod och ta din tid.

8. När du klippt ut till den form du önskar, ta då bort kalkerpapperet från framsidan och sedan den vita skyddsfilmen från baksidan.
Placera försiktigt PadSkinz över det område du vill ändra.

9. När materialet placerats ovanpå utrustningen så ska du i ena änden börja trycka fast den. Arbeta dig från ena änden till den andra.
Se till att du inte lämnar några luftbubblor under materialet. Du vill att PadSkinz ska sitta så jämt och fint som möjligt utan några knölar eller bubblor under.

10. Använd aldrig värme på den självhäftande ytan för att försöka få det att fästa bättre. Det kommer bara göra det svårare att ta bort i framtiden.

11. När du fäst PadSkinz på din utrustning, tryck ordentligt längs hela PadSkinz designen för att den ska fästa ordentligt.

12. Vi rekommenderar att du låter dina PadSkinz vila i 48 timmar i rumstemperatur innan du använder skydden på isen. Detta för att de ska få optimalt fäste på din utrustning.
Dina PadSkinz kommer inte ”falla av” men om du använder skydden för tidigt kan det påverka den långsiktiga effekten av limmet. Ju längre de får torka, desto bättre.