MV Stål Step Stel Extreme CCM

Tillgängligt: I lager

99,00 kr

899,00 kr

Storleksguide

99,00 kr

899,00 kr

Step Steel tar stor stolthet i att vara den enda ståltillverkaren att ta itu med de framväxande tekniker som används av dagens målvakter. Att vara effektiv i målet kräver blixtsnabba reflexer och lika snabba rörelser.

Step Steel levererar högsta kvalitét handgjorda skenor i rostfritt stål för att passa alla målvakters märken, modeller och storlekar för att ersätta OEM-tillverkare av stål för bättre prestanda ute på isen.

Detta högre stål kommer inte bara erbjuda hårdare kanter som är mer motståndskraftiga mot stötar och jack, utan kommer också att hålla en bättre, skarpare kant över fler ispass.

Step Steel är dock inte enbart känt för sin höga kvalitét av stål. Det är Step Steel ändå. Step Steel Extreme lägger till en innovativ extrem aspekt för snabba tryck i målgården. Moderna butterfly- och hybridmålvakter letar ständigt efter enklare förflyttningar och sökandet slutar här. Detta är det högsta stålet på marknaden, vilket innebär att du kommer uppleva den bästa attackvinkeln för de bästa, mest explosiva trycken. 

I motsats till många OEM-stål erbjuder Step Steel en sann profil för ökad stabilitet. Denna innebär att du ska vara säker på att du ska vara säker på att du träffar isen med en mer exakt profil än ett vanligt stål. Step Steel erbjuder dessutom en högre precision i bredd, vilket gör det mindre troligt att det kommer böjas eller vara felaktig dimensionerad från fabriken.

Dina stål är länken som knyter dig till isen. Välj Step Steel Extreme.

Skriv en recension av den här produkten