Målvaktsmask Bauer Profile 960XPM Sr. Cat-Eye

Tillgängligt: I lager

9 999,00 kr

Storleksguide

9 999,00 kr

Profile-serien har en av de mest framträdande formerna i maskhistoriken och med nästan 20 raka år av oförändrad design, har 960XPM nya funktioner.

Med den redan extremt skyddande profilformen har Bauer skapat 960XPM. Denna mask har Bauers nya proprietära mönster och teknik. Basen på skalet fortsätter med en traditionell glasfiberbas kombinerad med INNEGRA i pannan och hakan. Dessutom finns det extra lager av kolfiber för att skapa extra hårdhet i utsatta områden. Slutligen är allt detta skydd inslaget i ett lätt lager av 12K-kolfiber.

Gallret har samma form som sina föregångare, men Bauer har gått till ett mer proffsigt utseende genom att ta bort den röda logotypen som satt i mitten av pannan. Det har också en dämpningsremsa i gummi längs pannan för att skydda maskens färg. På utsidan har Bauer också tagit bort alternativet för placering av hakremmen. Nu fäster backplattan nere under örat och skapar en snyggare passform till målvaktens huvud.

Maskens insida är helt nyskapad för att skydda huvudet ytterligare. Det gamla Rubatex-skummet har blivit utbytt till förmån för ett mekaniskt fastsatt innermaterial som kan tas ut och rengöras vid behov. Yttre lagret av vadderingen har XRD-skum i höga påverkningszoner genom pannan och öronen. Tillsammans med XRD-skum har Bauer använt ventilerande VN-skum i kronan, tinningarna, hakkoppen och bakplattan. Detta skum hjälper till att öka komforten och andningsförmågan vilket minskar bakterier och svettuppbyggnad. Slutligen har Bauer ett nytt svettband med 37.5-teknologi som hjälper till att hålla huvudet kallt, minska svettuppbyggnad och hålla svetten borta från målvaktens ögon.

Under årens lopp har 960 varit en hjälm som passar de flesta, men nytt för 960XPM är att den kommer i small/medium och medium/large. Detta gör det möjligt för målvakten att hitta en storlek som passar bäst för sina önskemål.

Om du är en elitmålvakt som söker mest innovationer inom målkvaktsteknologin och vill ha professionellt skydd, kommer Bauer Profile 960XPM inte göra dig besviken!

Skriv en recension av den här produkten