Det helt nya CCM Premier kombinatet innehåller kännetecken från legendariske NHL-favoriten Reebok Premier 1 med avancerad materialteknik för att skapa ett kombinat som erbjuder maximalt skydd och exceptionell rörlighet.

Kroppen är konstruerad med PE-skum över bröstbenet medan de ergonomiskt segmenterade kroppsblocken har skum i flera densiteter (HD & LD) för bra skydd. Den nedre delen har fått en ansiktslyftning med hjälp av ergonomiskt segmenterade skyddskuddar för att ge ökad rörlighet och göra det enklare att mjuka upp. Detta gör det möjligt för målvakten att ha självförtroende i målet även vid de hårdaste skotten. Reebok Premier 1 var känd för sin omslutande design, vilket även använts i CCM Premier för exceptionellt skydd runt revbenen och bra täckning mellan kropp och armar.

Armarna har fått en ny design med gjutet biceps- och underarmsskydd för att hålla det vinkelträtt mot skytten. Denna nya design har luftkanaler i skummet för att ge ökad andningsförmåga, vilket resulterar i lägre kroppstemperatur under långa ispass. Precis som på Reebok Premier 1 är armbågsskydden konstruerade utefter JDP-konstruktionen, en formad plastkåpa som sitter på plats under spelets gång.

CCM Premier kombinatet har även kompletterats med ett helt nytt justeringssystem för axelvingarna. Detta elastiska kardborresystem möjliggör exakt anpassning av axelvingarna för att tillgodose varje målvakts önskemål.

Om du söker efter en klassisk design med nya egenskaper rekommenderar vi att du kollar in nya CCM Premier.

Kroppskonstruktion
Skum med dubbel densitet

Innerfoder
Mesh

Axelvingar
HD-skum

Justering axelvingar
”Quick Release” kardborrejustering för en skräddarsydd passform

Bröstben
LD-skum med PE-inlägg

Armkonstruktion
Fyrkantig design i HD-skum för maximal täckning samt bra returkontroll

Armbågskåpor
Formgjutna JDP®-kåpor i PE

Skriv en recension av den här produkten