Målvaktsklubba Bauer Vapor 1X Int.

Tillgängligt: I lager

1 599,00 kr

2 199,00 kr

Storleksguide

1 599,00 kr

2 199,00 kr

Genom att fortsätta på en av de mest efterlängtade nya linjerna för målvakter under de senaste åren har Bauer tagit en av de mest avancerade och tekniskt avancerade linjerna till marknaden. Vapor 1X-klubban är fylld med nya funktioner som strävar efter att förändra målvaktsspelet.

Vapor 1X har en ny inre kärna med en blandning av Innegra-fiber som Bauer är känt för. Innegra finns i toppen av klubban, ner genom skölden där den blandas med en Balsa-kärna som fortsätter ner genom bladet. Bladet färdigställs med Aero Foam III-tekniken, vilket är densamma som på Supreme 1S-modellen.

Kontrollzonen på skaftet har strategiskt placerade ribbor och mönster med grepp för att göra det möjligt för målvakten att få optimalt grepp på klubban. Griptac-formeln ger grepp under hela klubbans livslängd istället för att använda tape som ökar vikten samt sliter på handsken. Slutligen har klubban en geometri på skölden som ger en stor platt framsida som ger en större täckyta och hjälper till att hantera returerna så de ej studsar över skölden.

Om du är en elitmålvakt som letar efter några av de bästa innovationerna på marknaden i en kompositklubba med känslan av en skumkärna, kommer Bauer Vapor 1X inte göra dig besviken!

Skriv en recension av den här produkten