Målvaktsbyxa CCM Premier Pro Sr. - 2016

CCM fortsätter sin dominans på marknaden med införandet av den nya Premier Pro-målvaktsbyxan. Baserat på den otroligt populära Reebok 20K-byxan har CCM tagit sin avancerade teknik till en redan etablerad konstruktion, vilket resulterar i en extremt flexibel men ändå skyddande byxa med utmärkt täckning.

D3O-skummet som är adderat på lårets framsida samt vid ljumskarna kommer ge dig bra självförtroende i målet. Vad är D3O? D3O är ett material som är mjukt och rör sig fritt vid långsam rörelse, men när det utsätts för kraft blir det hårt för att absorbera och sprida ut energi, innan det omedelbart återgår till sitt flexibla tillstånd. Denna reaktion är motsägande. Ju större kraftpåverkan, destor mer låser molekylerna ihop sig och ger mer skydd. Med flexibiliteten hos D3O kommer målvakten att kunna röra sig ohämmat men ändå vara skyddad i alla situationer. 

Den nya Premier Pro-byxan är baserad på Reebok 20K med ett innerbälte som erbjuder en åtsittande passform runt midjan medan byxan förblir lös för ökad täckning. Liksom Reebok-byxan har CCM Premier Pro en gömd dragkedja för en möjlig längdjustering med 1". 

Premier Pro och Premier Senior har liknande konstruktion, men Pro erbjuder ett ökat skydd i form av D3O. Dessutom kommer Pro ge större hållbarhet under en längre tid med slitstarkt 420D nylon med stretchzoner. 

För målvakter som söker maximalt skydd i en rörlig byxa med exceptionell täckning rekommenderar vi CCM Premier Pro.

Spelarprofil
För målvakter som söker en byxa med generös passform samt bra skydd

Passform
Generös passform för maximal täckning och skydd i en lätt byxa med flexibel midja

Lårskydd
Formgjuten plast med D30-skum

Höft
Formgjuten plast med skum av låg densitet

Ryggrad
Gjutet EVA-skum

Övre Midja
Formgjuten plast med skum av låg densitet

Yttermaterial
Slitstark 420D nylon med stretchzoner

Längdjustering
Dold dragkedja med 1" förlängning

Innerbälte
Ja

Skriv en recension av den här produkten
1 artiklar
Stephan skrev:
Betyg
Absolut bästa byxorna på marknaden. Rörliga och bombsäkra! . Skrevs den 2016-08-08