Genom att fortsätta på en av de mest efterlängtade nya linjerna för målvakter under de senaste åren har Bauer tagit en av de mest avancerade och tekniskt avancerade linjerna till marknaden. Vapor X900-benskydden är fyllda med nya funktioner som strävar efter att förändra målvaktsspelet.

Vapor X900-benskydden kommer med en standardmönster där skyddets framsida är omsydd för att presentera ett bindningsfritt, rent utseende. Även den inre kärnsnörningen löper bara genom benkanalen och inte genom dynans framsida för att fortsätta det snygga och rena utseendet. Den inre strukturen hos skyddet är gjord av en standard HD-skumblandning, som fortfarande ger skyddet en styv kärna, men ger också gott om flex över låret och under knäet vilket är synonymt med Vapor 1X OD1N-skyddet. Den inre glidytan på skyddet har C.O.R TECH Skin-teknologin som drastiskt hjälper till att öka glidhastigheten. 

Den avsmalnande knädelen på Vapor X900 har en 45 graders skärning på toppen som är utformad för att minska mängden kontakt som målvakter traditionellt upplever. Knädelen har ett nytt omdesignat lager som är tillverkat i Nash-material vilket ger mer grepp och komfort i butterfly.

Vapor X900-skyddet har ett nytt remsystem som liknar spelarlinjens Nexus-benskydd. Längs det nya Thermo Max-fodret har benkanalen Tune Fit Strapping system som möjliggör ett remsystem med endast kardborreband med justeringar för extremt anpassad passform. Tune Fit-banden sträcker sig över och under vadmuskeln för en säker passform som kan placeras var som helst på utsidan av vadskyddet med en slät elastisk vadrem som håller glidytan bekvämt på benet. Bauer fortsätter att använda sina elastiska tåbindningar som nu är fästa mot insidan av skyddet. De elastiska tåbanden har en bungee-funktion som gör att den kan vara tätt knuten mot skridskon, men tillåter även den ultimata rörelsefriheten och spänningsfrihet på anklarna.
Som standard kommer inte skydden med någon boot strap, men detta kan läggas till om målvakten så önskar. Vapor X900 kommer med insydd yttre "knee lock" för målvakter som föredrar att fästa kardborreremmen bakom knäet. Det finns fortfarande plats på vadskyddet om målvakten vill vinkla sitt kardborrebandslås neråt. Benskydden kommer med avtagbara knäskydd som liknar Reactor-modellen i sin konstruktion.

Slutligen har X900 en ny mätning, vilket gör att skydden nu är proportionellt dimensionerade baserade på deras år av forskning. 

Om du är en målvakt på seniornivå som söker det mest innovativa men prisvärda skyddet, kommer Bauer Vapor X900 inte göra dig besviken!

Inkluderat:

  • Avtagbart Knäskydd
  • Extra storlekar på Tune Fit vadrem och boot straps
Skriv en recension av den här produkten