Det helt nya Warrior Ritual G2 Classic Pro kombinatet tar den utmärkta designen från Ritual Pro skyddet och lägger till Pro-nivå klassisk armkonstruktion för att skapa en enhet för målvakter som föredrar en mjuk, flexibel traditionell känsla.

Ritual G2 Classic Pro har en identisk kropp som G2 Pro, vilket ger stor rörelsefrihet genom mindre, segmenterade kuddar tillverkade av HD och LD skum. Dessutom är axelvingarna kvadratiska för större täckning. Samtidigt är bröstbensskyddet gjutet i HD skum med spänning justeringar för exakt flexibilitet kontroll.

Nytt på Ritual G2 Classic Pro är en revolutionerande body wrap rem. Istället för ett traditionellt plastspänne med elastiska remmar som man ser på de flesta kombinat, har G2 tagit det ett steg längre och ersatt plastspännet med ett fullt justerbart kardborre-system. Detta kardborre-system har stora möjligheter för justering på tre punkter längs revbenen, allt från riktigt hårt till mycket löst. 

Warrior har satt ribban otroligt högt i kategorin justering också. Tillgängligt på alla Ritual kombinat är det nya Chest Height system som låter dig specifikt anpassa anpassa längden på kombinatets passform. Denna justering är inte bara användbar för att få en exakt passform, men det är mycket fördelaktigt för målvakter som fortfarande växer in i sin utrustning. Standard armjusteringen med kardborreband har ersatts på alla G2 kombinat med en mer tillförlitlig arm design.

Armarna är konstruerade med en kombination av både LD och HD skum kombinerat med PE plast för Pro-nivå skydd som tagits fram för att vara exceptionellt rörliga direkt ur lådan.

Trodde du att du kände till Warrior Goalie? Tänk om.

Skriv en recension av den här produkten