Det nya Velocity 1000 Senior kombinatet har omfattande funktioner för hög prestanda och skydd. Det är konstruerat med kantiga skyddsblock med lager av hög och ultrahög densitet foam och flex på nedre delen av magen. Detta fungerar för att så att kombinatet böjer och flexar sig för att röra sig med kroppen i naturliga rörelsemönster för ökad komfort och ett större rörelseomfång.
Armarna har vaddering med gjutna, förstärkta kåpor inkapslade i foam för högre slagtålighet och en bred förformad arm med ultrahög densitet internt för ökad skydd och bra täckning. Övre biceps skyddet förlänger de skyddade områden för mer täckning.
Remmar hela vägen över armarna för justering, justerbara handledsband i kardborre och fyra punkt justerbara armbågsskydd gör armen fullt anpassad och ger exakt passform för överlägsen prestanda.
Stora axel vingar med ultrahög densitet foam i inre komponenter för extra styvhet och kraft spridning. Stora axelkåpor täcker mer på sidorna och ger ett mer komplett skydd. Stort utsträckt bröstbensskydd med hög densitet foam och plast förstärkningar för ökad täckning.

Pro konstruktion med adderad vaddering

Fler sektionerad bröstskydd för flex

Fyra punkter justerbara armbågsskydd

Ställbara arm- och handledsband

Stora axelvingar

Extra breda axelkåpor

Stor platta över bröstbenet

Inbyggt nackskydd

Stort ryggradsskydd med höjdjustering 

Skriv en recension av den här produkten