RBZ Superfast - You can never have enough speed

CCM Hockey och TaylorMade® Golf samarbetar återigen på att förbättra den teknik som gjort den ursprungliga RBZ™ klubban så populär. RBZ™ Superfast klubban har egenskaper som CCM vill kalla Power Swing Technology. Detta har en direkt korrelation till vad golfare kallar svinghastighet och innebär i princip optimal viktfördelning för att ge dig en balanserad klubba med en smidig och snabb sving rörelse. Precis som originalet RBZ™ och Stage 2 har Superfast en konstant flex profil på skaftet vilket ger dig en anpassad Kick Point som bestäms utefter placeringen av din lägre hand. Vanliga klubbor har en förutbestämd kickpunkt efter dess konstruktion för en viss typ av release. RBZ™ Superfast anpassar sig däremot till din spelstil.

För konstruktionen av skaftet använder CCM en luftig grad kol som är en bidragande orsak till den relativt lätta vikten på denna klubba. Senior skaftet använder en traditionell geometri med kvadratiska hörn, medan Intermediate, Junior och Youth använder ett profilerat geometriskt skaft med rundade hörn för bättre passform och känsla för mindre händer. 

Det finns egentligen ingen synlig avsmalning till RBZ™ Superfast på grund av den ständiga flexprofilen, bara en snygg övergång där blad och skaft möts

Ny Speed Pocket teknologi - detta ger en trampolineffekt i bladet vilket gör dina skott hårdare och snabbare (50% mer C.O.R)

Egenskaper:

Custom Kick-Punkt

Low Swing vikt

Konstant flex profil

Skriv en recension av den här produkten