Inline Mission Inhaler NLS:6 Yth.

Tillgängligt: I lager

699,00 kr

1 199,00 kr

Storleksguide

699,00 kr

1 199,00 kr

Inhaler NLS-serien är Missions nya serie skapad för nästa generation av inlinehockeyspelare. Inhaler-modellerna har alltid handlat om att ge inlinsen maximerat med komfort, passform och luftflöde. NLS:6 är perfekt för nybörjare som just har börjat med inlinehockey och som söker en bra anatomisk passform samt en skridsko avsedd att hålla fötterna svala under spelets gång.

Vad som verkligen gör att Inhaler-serien sticker ut är funktioner som stärker dess namn, sin andningsförmåga och luftflöde. Att spela inlinehockey inomhus eller utomhus är varmt och Inhaler NLS:6 har flera ventiler i tårna. Dessa sitter på båda sidorna och ovanpå för att ge maximalt luftflöde under åkningen. Det är med denna innovation NLS:6 är en unik inlinehockeyskridsko.

Skon är fäst ovanpå en lätt, injicerad TPR-yttersula med HI-LO-chassi. Detta chassi är konstruerat för balans och smidighet med två framhjul i 59 mm och ett bakhjul i 68 mm. Tanken bakom HI-LO är att stora hjul är placerade bak för högre hastighet, medan de mindre hjulen fram ger mer kontroll. NLS:6 kommer med HI-LO Street-hjul, bra hjul avsedda för utomhusbruk. Dessa kommer komplett med kullagret, ABEC 5.

Spelarprofil
Byggd för nästa generation av inlinehockeyspelare med en anatomisk utformning för optimal passform

Passform
Anatomisk passform med asymmetrisk konstruktion

Yttermaterial
Injicerad gjuten sko

Hälstöd
Anatomiskt utformad häl

Foder
Filt

Plös
Vit filt

Fotbädd
Komfort EVA

Chassi
HI-LO 59/68mm

Hjul/Kullager
HI-LO Street/HI-LO 608 ABEC 5

Skriv en recension av den här produkten