SmellWell Active

Tillgängligt: I lager

89,00 kr

Storleksguide

89,00 kr

Aldrig mer illaluktande skor eller idrottsutrustningar!

Skor och idrottsutrustning som luktar illa är något de flesta upplevt. SmellWell är en unik svensk innovation som effektivt tar bort dålig lukt genom att absorbera fukt och neutralisera pH-balansen. Efter en till ett par dagars användning minskar bakterierna markant och med det även lukten som istället ersätts av en fräsch doft.

SmellWell finns i ett flertal färger och mönster och håller allt från skor, kängor och pjäxor till sportväskor, benskydd och handskar fräscha.
Produkten har genomgått ett omfattande REACH-test som visar på att SmellWell är fria från farliga kemikalier och dessutom skonsam mot miljön

Arbetsskor och vardagsskor:
Lägg ett par SmellWell i skorna så snart du kommer hem från jobbet eller skolan och låt dem verka över natten. Redan nästa morgon kommer dina skor att vara torra, fräscha och utsöndra en behaglig doft. Nästa gång du tar på dig skorna lägger du över dina SmellWell i ett annat par skor. På så sätt jobbar de och gör nytta hela tiden!

SmellWell – ett naturligt filter
Tycker du att dina SmellWell känns lite ofräscha efter en längre tids användning i sunkiga skor? Lägg dem fritt på golvet så att syre kommer åt dem. På så sätt ventileras de och blir betydligt fräschare igen. Har de legat i riktigt blöta skor bildas kristaller i påsen vilket gör att de kan stelna. Du kan lätt bryta sönder kristallerna genom att klämma på påsen så att de återfår sin naturliga konsistens igen samt sin förmåga att suga upp fukt.

OBS! Du ska inte tvätta dina SmellWell!

Skriv en recension av den här produkten