Helt nytt för 2017 har Vaughn Custom Sports är deras uppdaterade Ventus-linje och införandet av SLR Jr stöthandsken i målvaktsspelet. SLR Jr handsken är en av de lättaste på marknaden och en av de lättaste Vaughn har att erbjuda.

SLR handskens design har blivit fullständigt omgjord med en äkta one-piece sidodel som erbjuder fullständigt skydd och maximal täckning. Plattan har planats ut och fått en tydligt vinklad topp som hjälper till att styra puckarna ner i hörnet. På baksidan har handleden öppnats för att ge överlägsen rörlighet och integration med kombinatet. Plattan är förstärkt med kraftigt skum som hjälper till att styra puckarna ner i hörnet.

Vaughn använder en innerhand i Nash med Suregrip förstärkningar, vilket möjliggör ett mjukt grepp om klubban men ger förstärkningar vid behov. Dessa förstärkningar går genom tummen och handflatan. Handens baksida har en luftkudde för att hjälpa till att styra puckarna ner i hörnet samt att minska påverkan på handleden.

Om du är en juniormålvakt som vill ha det traditionella Vaughn-namnet kombinerat med en lätt stöthandske och ultimat skydd rekommenderar vi att du kollar in Vaughn SLR Jr stöthandsken.

Skriv en recension av den här produkten