Målvaktsplock CCM Extreme Flex III E3.9 Sr.

Tillgängligt: I lager

2 499,00 kr

Storleksguide

2 499,00 kr

Nytt för 2017 är att CCM har omdesignat sin Extreme Flex-linje och släppt den helt nya Extreme Flex III E3.9-plocken. Extreme Flex III-handsken har en helt ny kragform som ger ännu bättre täckning och en stor dubbel T-ficka som hjälper till att behålla puckar.

EF3-handsken är en fortsättning på den oerhört populära EF2-handsken, samtidigt som den har många positiva förändringar som målvakten letar efter. Kragformen skiljer sig från tidigare generationer. Formen liknar den hos en 590-modell där det finns lite mer form mot tummens topp för att hjälpa till att få täckning och styra bort puckar som skjuts ovanför målvaktens hand. Denna nya form gör också att handsken ligger tätare mot kroppen när man vill stänga ytan mellan plocken och kroppen. Trots att kragen har en annan form är vinkeln fortfarande den populära 600 med stängning mitt i handen.

CCM har omarbetat handskens ficka med en stor dubbel T-ficka vilket gör det lättare att följa pucken in i fickan. Denna ficka är byggd på en U-form och ger mer volym jämfört med en vanlig "V" eller konformad T-ficka.

Jämfört med E3.9, kommer Extreme Flex III Pro att ha högkvalitativ konstruktion med högre kvalitét i både yttre material och inre kärna.

Om du är en målmedveten målvakt som vill ha det bästa CCM har att erbjuda, kolla in CCM Extreme Flex III E3.9!

Cuff/Thumb
One-Piece. Maximize coverage.

Break angle
600 - Middle of hand closure.

Palm stiffness
Game Ready fit for easy break-in.

Wrist strap
Webbing strap. Quick easy adjustment. 

Pocket
New double straight tee. Helps track the puck. 

Finger guard
Raised foam finger padding. Great protection.

Cuff/Thumb composition
Injection molded PE and PE foam. Impact absorption.

Thumb radius
Curved to direct puck into pocket.

Finger stalls
Nash. Quicker release. 

Skriv en recension av den här produkten