Målvaktskombinat CCM Premier R1.9 LE Sr.

Tillgängligt: I lager

2 549,00 kr

3 399,00 kr

Storleksguide

2 549,00 kr

3 399,00 kr

Helt nytt för 2019, innehåller CCM Premier R1.9 LE nyutvecklade funktioner från den ursprungliga modellen.

CCM Premier R1.9 LE har en ny unik mörk look där den gula färgen har ersatts med en mörkgrå.

Om vi börjar i kroppen har CCM Premier R1.9 LE polyetenskumförstärkningar genom kroppen och bröstbenet. Underkroppsdelen har blivit ombyggd med ergonomiskt segmenterade bröstplattor för att öka rörligheten och minska inkörningstiden. R1.9 LE har en full omslutande design som erbjuder ett exceptionellt skydd runt revbenen och ger en smidig tätning till kroppen med armarna. 

Armarna har omformats för att vara kvadratiska mot skytten och bekväma på armen. Likt den ursprungliga Premier-modellen är armbågarna uppbyggda med JDP-design, en formad PE-armbåge som håller sig tät mot armen under spelets gång.

Slutligen kompletteras enhetens kropp med ett helt nytt justerbart system på axelskydden. Detta elastiska kardborresystem möjliggör en exakt anpassning av axelvingarna och passar för att tillgodose varje målvakts preferens.

Om du är en seniormålvakt som letar efter det mest avancerade skyddet som finns tillgängligt på marknaden i en omdefinierad klassisk design, är CCM Premier R1.9 LE vägen att gå.

Bröstben
PE-skum

Axelvingar
Snabb justering med velcro

Bröst
Flersegmenterad PE-skum

Biceps/Armar
Fyrkantig design

Armbågskåpa
JDP® kåpa

Axelkåpa
Formjutet HD-skum

Skriv en recension av den här produkten