Det helt nya 2017 CCM Premier R1.9-kombinatet innehåller nyutvecklade funktioner hos den oerhört populära CCM Premier Senior.

I kroppen använder CCM Premier R1.9 förstärkningar av polyetenskum. Den nedre delen av kombinatet har blivit ombyggd med ergonomiskt, segmenterade kuddar för att öka rörligheten och minska inkörningstiden. CCM Premier R1.9 använder omslagsdesign som ger ett exceptionellt skydd runt revbenen och ger en smidig tätning till kroppen med armarna.

Armarna har omformats för att vara kvadratiska mot skytten och sitta bekvämt på armen. Armbågsskydden är uppbyggda kring JDP-designen (Joint Discharge Principle), en formad PE-armbågskåpa som håller sig fast mot armen under spelets gång.

Slutligen kompletteras kombinatets kropp med ett helt nytt justerbart kardborresystem för axelvingarna. Detta elastiska kardborresystem möjliggör exakt anpassning av axelvingarna för att tillgodose varje målvakts önskemål.

Om du är en målvakt på mellannivå som söker det mest avancerade skydd som finns på marknaden i en omdefinierad klassisk design, kolla in CCM Premier R1.9!

Skriv en recension av den här produkten