Klubba Bauer Nexus N7000 Griptac Jr.

Tillgängligt: I lager

519,00 kr

779,00 kr

Storleksguide

519,00 kr

779,00 kr

2017 års Nexus-serie handlar om att träffa ditt mål varje gång. Med Bauers TRU Mid-Kick profil har denna Nexus konstruktion blivit en av de mest eftertraktade klubborna bland NHL-spelare. Nya Nexus N7000 har Bauers Sweet Spot-teknologi, en utökad mid-kick zon som Bauer har omarbetat för att möjliggöra mer effektiv laddning och energiöverföring i ditt skott.

Nexus N7000 har en beprövad traditionell sammansmält konstruktion som främst består av en synlig komposit (kolfiber/glasfiber) konstruktion. En av de nyaste och mest anmärkningsvärda funktioner i Nexus N7000 kommer att vara införandet av Bauers Control skaftgeometri. För att förbättra grepp och kontakt med klubban har skaftets hörn gjorts 14% rundare än tidigare Nexus-modell. Många har kallat detta skaft som en slags hybrid mellan Supreme och Vapor skaften. Skaftet har rundade hörn likt Vapor men med samma tjocklek som Supreme. 

Längre ner på klubban hittas Power Dual Taper. Detta är en måttlig avsmalning som ger lite mer tjocklek i det avsmalnande området. Denna konstruktion ger ökad vridstyvhet och hållbarhet för att enklare kunna ladda kraftfulla skott. Dessutom har Bauer utrustat klubban med den utvidgade halsen av Pure Shot-bladprofil vilket innebär mindre vridning av bladet, vilket förbättrar noggrannhet och bladkontroll.

Bladets kärna består av dubbeldensitetsskum som har en mjuk känsla för att komplimentera Sweet Spot Mid-Kick profilen. Detta är insvept i en BimaX 3K kolfiberväv känt för sin höga draghållfasthet som kommer lägga till prestanda och hållbarhet i den här prisklassen.

Spelarprofil
En konkurrenskraftig klubba byggd för att behålla kontrollen över pucken i varje situation samt ge bra känsla och låter dig ladda från var som helst på isen

Kickpunkt / Flexprofil
Nexus TRU Mid-kick med Sweet Spot-teknologi.
Kombinerar centrerad kickpunkt och medel/mjukt blad för optimal precision 

Skaftkonstruktion
Synligt komposit i en sammansmält konstruktion

Skaftgeometri
Dubbelt konkav design

Skaftbeläggning
Griptac

Blad
Kärna i dubbeldensitetsskum
Pure Shot bladprofil
BimaX 3K kolfiberväv

Skriv en recension av den här produkten