GripSkinz Glove Grip Repair - Mini

Tillgängligt: Finns i lager

299,00 kr

Sure-Grip är det senaste materialet för handskar på marknaden, skapat för att hjälpa hockeyspelare och målvakter att få bättre grepp om sina klubbor. Det är ett speciellt material för handflatan på hockeyhandskar (spelare och målvakt) som ger alla ett bättre grepp om sina klubbor. Det enda sättet har varit att sy fast det på din befintliga innerhand...tills nu!

Chameleon Sports är stolta att presentera lanseringen av deras nyaste produkt, GripSkinz! GripSkinz är ark av samma Sure-Grip material som finns tillgängligt för handskar men med en självhäftande baksida. Att få bättre grepp om din klubba är nu väldigt enkelt. Du klipper den form du behöver, skalar av baksidan och fäster materialet på din handske som ett klistermärke! Ingen mer väntan eller dyra fraktkostnader för att få din handske försedd med Sure-Grip. Gör det själv på bara några minuter med GripSkinz. GripSkinz är heller inte permanent och kan när som helst tas av!

Som alltid med Chameleon Sports är kvalitet #1. De skulle aldrig släppa en produkt som inte gått igenom deras genomarbetade forskning, utveckling samt kvalitétskontroll. De har gjort omfattande tester på denna produkt i nära 1 år! Detta är avgörande för Chameleon Sports så att de vet att produkten fungerar innan den släpps på marknaden. Du kommer inte hitta denna typ av kvalitétskontroll eller engagemang för bästa kvalitét någon annanstans. 

  • Utformad med Sure-Grip för bättre kontroll
  • Självhäftande baksida för enkel applicering
  • Ej permanent och helt avtagbar
  • Ger ett bättre grepp om din klubba
  • Täcker en hel handflata på senior handske
  • Ett ark GripSkinz
  • Storlek: 9in. x 7.5in.
Skriv en recension av den här produkten