Demp Vaughn Ventus SLR Pro Carbon Sr.

Tillgängligt: I lager

2 499,00 kr

3 999,00 kr

Storleksguide

2 499,00 kr

3 999,00 kr

Helt nytt för 2017 Vaughn Custom Sports är deras uppdaterade Ventus-linje och införandet av SLR Pro Carbon stöthandsken i målvaktsspelet. SLR Pro Carbon handsken är en av de lättaste på marknaden och en av de lättaste Vaughn har att erbjuda.

SLR handskens design har blivit fullständigt omgjord med en äkta one-piece sidodel som erbjuder fullständigt skydd och maximal täckning. Plattan har planats ut och fått en tydligt vinklad topp som hjälper till att styra puckarna ner i hörnet. På baksidan har handleden öppnats för att ge överlägsen rörlighet och integration med kombinatet. Plattan är förstärkt med Vaughns Carbon-material som hjälper till att styra puckarna ner i hörnet samt minskar vikten. Detta material sitter även i fingerskyddet längs fingertopparna och sidodelen.

Vaughn använder en VX Suede-innerhand som går in i handskens handflata, vilket möjliggör ett mjukt grepp om klubban men ger även förstärkningar vid behov. Dessa förstärkningar går genom tummen, pekfingret och handflatan. Handens baksida har en luftkudde för att hjälpa till att styra puckarna ner i hörnet samt minska påfrestningar på handleden.

Jämfört med SLR Pro har SLR Pro Carbon en uppbyggnad med material av allra högsta kvalitét.

Om du vill ha det traditionella Vaughn-namnet kombinerat med en lätt stöthandske och ultimat skydd rekommenderar vi att du kollar in Vaughn SLR Pro Carbon stöthandsken.

Skriv en recension av den här produkten