Nytt för 2017 är att CCM har omdesignat sin Extreme Flex-linje och släppt den helt nya Extreme Flex III E3.9-dempen. Extreme Flex III-handsken har en helt ny stil med fingerskydd som syftar till att ge mer skydd på insidan av handen och ge målvakten den säkerhet man behöver.

EF3 bygger vidare på den redan klassiska och populära känslan av EF2-handsken, och erbjuder den bästa kombinationen av känsla och skydd. EF3-dempen har en tjock HD-platta över handens baksida som gör det möjligt att styra puckar ner mot hörnet eller i plexiglaset med full kraft. Den nya böjda sidoväggen förhindrar att puckar glider längs skölden upp på fingrarna, samtidigt som det skapar maximal rörlighet för att sätta klubban och dempen i rätt position.

I handflatan utnyttjar CCM sitt "Suregrip"-material, vilket ger bättre motståndskraft mot slitage och håller handen tätt mot klubban tack vare dess grepp.

Jämfört med E3.9, kommer Extreme Flex III Pro att ha högkvalitativ konstruktion med högre kvalitet i både yttre material och inre kärna.

Om du är en målmedveten målvakt som vill ha det bästa CCM har att erbjuda, kolla in CCM Extreme Flex III E3.9!

Front
Bindingless. More blocking surface with increased durability.

Palm position
Centered palm position. Great balance. 

Palm
Emboss synthetic. Hand grip.

Palm guard
Reinforced hand. Offers durability. 

Palm gusset
Ventilated mesh. Increases breathbility.

Lock thumb protector
Molded thumb. Great protection.

Finger protection
High density foam wrap. Optimized protection.

Blocking board
Laminated dual density foam with PE board. Maximizes rebound control.

Cuff
Adjustable fit. Better stick handling. 

Skriv en recension av den här produkten