Demp Bauer Vapor X900 Sr.

Tillgängligt: I lager

1 449,00 kr

2 099,00 kr

Storleksguide

1 449,00 kr

2 099,00 kr

Genom att fortsätta på en av de mest efterlängtade nya linjerna för målvakter under de senaste åren har Bauer tagit en av de mest avancerade och tekniskt avancerade linjerna till marknaden. Vapor X900-dempen är fylld med nya funktioner som strävar efter att förändra målvaktsspelet.

Vapor X900-dempen har en styv front och sidovägg fodrad med HD-skum som ger hårdare returer. Med de hårda returerna kommer X900-dempen hjälpa målvakten att få puckarna ner i hörnen samtidigt som den ger en lättare känsla och balans på handen. X900-dempen har också traditionell bindning runtomkring, en lägre handposition och en Free Flex-manschett som hjälper till att ge en naturlig känsla och frihet för handleden. På fingerskyddet har X900-dempen standardskum för ett bekvämt grepp samtidigt som det ger extra skydd. Höljet runt fingertopparna ger fullständig täckning och skydd.

Bauer fortsätter använda Nash-material i handflatan för att ge utmärkt grepp och enastående hållbarhet men har även extra lager för att dämpa vibrationer från klubban.

Om du är en seniormålvakt som söker några av de bästa innovationerna på marknaden men med en traditionell utformning i en prisvärd handske, kommer Bauer Vapor X900 inte göra dig besviken!

Skriv en recension av den här produkten