Efter år av vetenskapliga studier om snedvriden teknologi tillsammans med University of Ottawa, introducerar nu CCM den revolutionerande hjälmen CCM Ressistance. Efter att CCM använt sig av data insamlad av The Neurotrauma Impact Science Laboratory skapades R.E.D. – systemet (Rotational Energy Dampening) för att bättre hjälpa och dämpa kraften vid smällar mot huvudet som har en roterande aspekt. Kombinerat med R.E.D. – systemet har CCM Resistance en rad egenskaper som fokuserar på smällar som har en mer linjär aspekt framifrån, bakifrån och från sidan. CCM Resistance-hjälmen har egenskaper som verkligen är framtagna och konstruerande genom en banbrytande vetenskap.

  • R.E.D. System. R.E.D. – systemet är en serie av vätskefyllda blåsor utvecklad tillsammans med Oblique Technology och University of Ottawa för att minska rotationsacceleration av huvudet under en stötar och smällar för en minskad skaderisk.
  • The Impact. Ett system som kombinerar EPP med en stötabsorberande plast för att hjälpa att reducera kraften från smällar framifrån, bakifrån och från sidan av huvudet.
  • Easy Adjustment. En enkelt justerbar mekanism på baksidan av hjälmen där du snabbt och enkelt kan justera hjälmens passform.   

 

Egenskaper

R.E.D. System - En serie av blåsor mellan fodret och skalet Utvecklad med hjälp av Oblique Technology och University of Ottawa för att minska rotationsacceleration av huvudet under en stöt.

Impact Pods. En revolutionerande linerkonstruktion utvecklad med Oblique och University of Ottawa för att bäst hantera en mängd olika effekter. Ett system som kombinerar EPP med en stötabsorberande plast för att hjälpa att reducera kraften från smällar framifrån, bakifrån och från sidan av huvudet.

Justerbarhet - Enkel justering på baksidan av hjälmen för en skräddarsydd passform och hög komfort.

Skal - Designad för att maximera skyddsförmågorna. En design som föredras av proffsen med en geometri som hjälper till att absorbera stötar.

Skriv en recension av den här produkten

Small Medium Large
51-56cm 55-59cm 57-62cm

Vänligen observera: Storlekstabellen kommer ifrån leverantör och garanterar inte en perfekt passform.