CCM RBZ serien har etablerat ett stort följe av spelare. Med det hetaste bladet på marknaden har RBZ vunnit lojalitet hos hastighetssökare överallt. CCM, tillsammans med TaylorMade® Golf, tar RBZ arvet vidare med en helt ny skaftkonstruktion, vilket gör SpeedBurner till den bästa RBZ klubban hittills.

RBZ SpeedBurner har en extremt låg svingvikt. Detta har en direkt jämförelse till vad golfare kallar svinghastighet och det innebär optimal viktfördelning för att ge dig en balanserad klubba med en smidig och snabb svingrörelse. Precis som sina föregångare har SpeedBurner en konstant flexprofil i skaftet vilket ger dig en anpassad kickpunkt som bestäms av placeringen av din lägre hand. En klubba har vanligtvis en förutbestämd kickpunkt för en specifik typ av release. RBZ SpeedBurner anpassar sig dock till din spelstil.

För konstruktionen av skaftet använder CCM sin egen kompositblandning av högsta nivå, vilket är en bidragande orsak till den relativt låga vikt SpeedBurner har.
Senior skaftet har en traditionell geometrisk form, medan Intermediate, Junior och Youth klubborna har en profilgeometri med rundade hörn för bättre passform och känsla för de med mindre händer. RBZ SpeedBurner har ett upphöjt strukturerat mönster med grepp för ultimat känsla och kontroll.

Det finns egentligen ingen synlig avsmalning på RBZ SpeedBurner på grund av den konstanta flex profilen, bara en snygg övergång där blad och skaft möts. Den största uppgraderingen till årets RBZ klubba kommer i form av PowerHosel teknologin. En intern ribba gör att PowerHosel teknologin fungerar som förstärkning inom avsmalningen vilket ger bättre energiöverföring och ökad hållbarhet.

Så, vad gör RBZ SpeedBurners release så snabb? Svaret är SpeedPocket bladet. RBZ är fortfarande den enda kompositklubban på marknaden som inte använder något inre skum eller andra dämpare i bladet. Istället skapas en stor, ihålig ficka som ger en trampolin-effekt, vilket resulterar i det hetaste bladet på marknaden!

RBZ namnet kopplas redan ihop med snabbhet, och nu med förbättrad energiöverföring och ökad hållbarhet är SpeedBurner ostoppbar!

BLAD

Speed Pocket - vid luftkanal som hjälper till att öka puckens hastighet från bladet

SKAFT

CCM:s egna kompositblandning med en traditionell övergång mellan skaft och blad

Power Swing teknologi - väl fördelad vikt och flex för låg svingvikt

GREPP

Fullständigt grepp vilket ger förbättrad kontroll och känsla

KICKPUNKT

Anpassad kickpunkt

GEOMETRI

Profilgeometri med rundade hörn för bättre passform och känsla för de med mindre händer

Skriv en recension av den här produkten