CCM RBZ serien har etablerat ett stort följe av spelare. Med det hetaste bladet på marknaden har RBZ vunnit lojalitet hos hastighetssökare överallt. CCM, tillsammans med TaylorMade® Golf, tar RBZ arvet vidare med en helt ny skaftkonstruktion, vilket gör RBZ 280 till ett lätt val för den som söker maximal hastighet ur sina skott.

RBZ 280 har en extremt låg svingvikt. Detta har en direkt jämförelse till vad golfare kallar svinghastighet och det innebär optimal viktfördelning för att ge dig en balanserad klubba med en smidig och snabb svingrörelse. Precis som sina föregångare har RBZ 280 en konstant flexprofil i skaftet vilket ger dig en anpassad kickpunkt som bestämt av placering av din lägre hand. En klubba har vanligtvis en förutbestämd kickpunkt för en specifik typ av release. RBZ 280 anpassar sig dock till din spelstil.

Vid konstruktion av skaftet använder CCM en hemlig kompositblandning som är en bidragande faktor till den relativt låga vikt som RBZ 280 har. RBZ 280 kommer med en upphöjd strukturerad yta med grepp för ultimat känsla och kontroll.

Det finns egentligen ingen synlig avsmalning på RBZ 280 på grund av den konstanta flex profilen, bara en snygg övergång där blad och skaft möts. Den största uppgraderingen till årets RBZ klubba kommer i form av PowerHosel teknologin. En intern ribba gör att PowerHosel teknologin fungerar som förstärkning inom avsmalningen vilket ger bättre energiöverföring och ökad hållbarhet.

Så, vad gör RBZ 280:s release så snabb? Svaret är SpeedPocket bladet. RBZ är fortfarande den enda kompositklubban på marknaden som inte använder något inre skum eller andra dämpare i bladet. Istället skapas en stor, ihålig ficka som ger en trampolineffekt, vilket resulterar i det hetaste bladet på marknaden!

RBZ namnet kopplas redan ihop med snabbhet, och nu med förbättrad energiöverföring och ökad hållbarhet ger RBZ 280 den perfekta kombinationen mellan hållbarhet och hastighet till ett bra pris!

BLAD

Förstärkt Speedblade 2 med Freak kanaler - luftkanaler som ökar puckens hastighet från bladet

SKAFT

CCM:s egna kompositblandning med en traditionell övergång mellan skaft och blad

Power Swing teknologi - väl fördelad vikt och flex för låg svingvikt

GREPP

Fullständigt grepp vilket ger förbättrad kontroll och känsla

KICKPUNKT

Anpassad kickpunkt

GEOMETRI

"T" - traditionell form med fyrkantiga hörn

Skriv en recension av den här produkten