CCM RBZ serien har etablerat ett stort följe av spelare. Med det hetaste bladet på marknaden har RBZ vunnit lojalitet hos hastighetssökare överallt. CCM, tillsammans med hjälp från TaylorMade® Golf, tar RBZ arvet vidare med RBZ 260.

RBZ 260 har en extremt låg svingvikt. Detta har en direkt jämförelse till vad golfare kallar svinghastighet och det innebär optimal viktfördelning för att ge dig en balanserad klubba med en smidig och snabb svingrörelse. Precis som sina föregångare har RBZ 260 en konstant flexprofil i skaftet vilket ger dig en anpassad kickpunkt som bestäms av placeringen av din lägre hand. En klubba har vanligtvis en förutbestämd kickpunkt för en specifik typ av release. RBZ 260 anpassar sig dock till din spelstil.

Vid konstruktion av skaftet använder CCM en hemlig kompositblandning som är en bidragande faktor till den relativt låga vikt som RBZ 260 har. Klubban kommer med en upphöjd strukturerad yta med grepp för ultimat känsla och kontroll.

RBZ är fortfarande den enda kompositklubban på marknaden som inte använder något inre skum eller andra dämpare i bladet. RBZ 260 har istället CCM:s SpeedBlade 2 blad med Freak Channels. Detta är samma blad som tidigare fanns på toppklubban RBZ Stage2, nu tillgängligt i ett bra prisläge! Istället för att använda skum i kärnan använder CCM finstämda kanaler som cirkulerar genom bladet på ett sådant sätt att C.O.R ökar med 20% jämfört med tidigare modeller. I grund och botten ger detta en trampolin effekt, vilket resulterar i ett skott med ökad hastighet.

Med så många avancerade funktioner rekommenderas RBZ 260 till den som söker maximal hastighet till ett bra pris.

BLAD

Speedblade 2 med Freak kanaler - luftkanaler som ökar puckens hastighet från bladet

SKAFT

CCM:s egna kompositblandning med en traditionell övergång mellan skaft och blad

Power Swing teknologi - väl fördelad vikt och flex för låg svingvikt

GREPP

Fullständigt grepp vilket ger förbättrad kontroll och känsla

KICKPUNKT

Anpassad kickpunkt

GEOMETRI

"T" - traditionell form med fyrkantiga hörn

Skriv en recension av den här produkten