CCM RBZ serien har etablerat ett stort följe av spelare. Med det hetaste bladet på marknaden har RBZ vunnit lojalitet hos hastighetssökare överallt. CCM, med hjälp från TaylorMade® Golf, tar RBZ arvet vidare med RBZ 240.

RBZ 240 har en extremt låg svingvikt. Detta har en direkt jämförelse till vad golfare kallar svinghastighet och det innebär optimal viktfördelning för att ge dig en balanserad klubba med en smidig och snabb svingrörelse. Precis som sina föregångare har RBZ 240 en konstant flexprofil i skaftet vilket ger dig en anpassad kickpunkt som bestäms av placeringen av din lägre hand. En klubba har vanligtvis en förutbestämd kickpunkt för en specifik typ av release. RBZ 240 anpassar sig dock till din spelstil.

Vid konstruktion av skaftet använder CCM en hemlig kompositblandning som är en bidragande faktor till den relativt låga vikt som RBZ 240 har. Klubban kommer med grepp för bra känsla och kontroll.

RBZ 240 har en förbättrad C.O.R bladkonstruktion som ökar trampolineffekten och bidrar till bättre hållbarhet. Med så många avancerade funktioner rekommenderas RBZ 240 till den som söker maximal hastighet till ett bra pris.

BLAD

Hög C.O.R konstruktion för ökad trampolineffekt

SKAFT

CCM:s egna kompositblandning med en traditionell övergång mellan skaft och blad

Power Swing teknologi - väl fördelad vikt och flex för låg svingvikt

GREPP

Fullständigt grepp vilket ger förbättrad kontroll och känsla

KICKPUNKT

Anpassad kickpunkt

GEOMETRI

"T" - traditionell form med fyrkantiga hörn

Skriv en recension av den här produkten