Byxa Bauer Nexus 1N Sr.

Tillgängligt: I lager

1 149,00 kr

1 699,00 kr

Storleksguide

1 149,00 kr

1 699,00 kr

Bauer Nexus 1N är toppmodellen i Nexus-serien och erbjuder en klassisk konstruktion med en bred och rymlig passform. Denna byxa har utformats för att främja god rörlighet med ultimat skydd och täckning.

Bauer integrerade Seven+ teknologin och andra avancerade material för att ta denna byxa till en skyddsnivå för proffs. Seven+ teknologin är ett gjutet skum som specialiserats på att klara en serie av smällar. Detta skum klarar upprepade slag av både hög och låg energi samtidigt som det håller sin naturliga form betydligt bättre än traditionella skumkonstruktioner. Nexus 1N byxan har Seven+ teknologi i ryggradsskyddet för att minimera påverkan vid slag, puckar och hårda kollisioner. 

Lårskyddet är ett tvådelat skydd i plast och har designats för att bekvämt omsluta låret. Vidare upp över höften har Bauer hållit det enkelt med en effektivt gjuten välvd konstruktion i plast som ger bra skydd. För att minska totalvikten på byxan har njurskyddet utrustats med hög densitetsskum som har visat sig vara oerhört starkt och skyddande.

Ytterskalet är tillverkat i Pro 840 Denier nylon med nötningsbeständig förstärkning i utsatta områden såsom lår och höfter. För att hålla denna byxa oerhört rörlig har viktiga flexpaneler tillverkats med töjbara tyger. Liksom alla Bauers toppskydd har 1N-byxan den patenterade 37,5 Teknologin i innerfodret. Detta är ett revolutionerande foder som anses vara "hockeyns snabbast torkande tyg" och verkar genom att avdunsta svett vilket i sig håller spelaren torr och sval. 

För enkel anpassning har dessa byxor ett vadderat bälte i midjan tillsammans med skridskosnörning fram för ett traditionellt utseende. Om du känner att byxan är för kort är de utrustade med en justerbar förlängning som ger dig 1" mer i längd. 

Om du söker en elitbyxa som erbjuder ultimat täckning och skydd, kolla in Bauer Nexus 1N. 

Spelarprofil
Tillverkad för spelaren som söker fri rörlighet med en klassisk passform som är lätt men med mer skydd än någonsin

Passform
Klassisk - Bredare, rymligare passform 

Lårskydd
Tvådelat ergonomiskt skydd

Höft/Njure
Höft: Formad välvd plast
Njure: Format HD-skum

Ryggrad
Seven+ Technology-skum

Foder
37.5 Teknologi

Yttre skal
Slitstarkt Pro 840 Denier nylon

Justering
Innerbälte med MD-skum, skridskosnörning framtill

Skriv en recension av den här produkten

      

Small Medium Medium Tall Large Large Tall X-Large X-Large Tall XX-Large
165-175cm* 170-180cm* 170-180cm* 175-185cm* 175-185cm* 180-190cm* 180-190cm* 185cm+

* - Skiljer mellan serier.
Storlekar i "Tall" är 1" längre än standard, midjemåttet är densamma.
Då vi alla är olika i kroppen så visar denna guide på ett ungefär vilken storlek man ska ha.